ΑQUAMAN:ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ (AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM)

ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γουάν και ο άξιος  Aquaman του Τζέισον Μομόα—μαζί με τους Πάτρικ Γουίλσον, Άμπερ Χερντ, ΓιάχιαΑμπντούλΜατίν ΙΙ και Νικόλ Κίντμαν—επιστρέφουν με το σίκουελ μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας  της DC: το “Aquaman and the LostKingdom”.

 

Έχοντας αποτύχει να εξολοθρεύσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Μπλακ Μάντα διψασμένος να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του, θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει επιτέλους τον Aquaman. Αυτή τη φορά, ο Μπλακ Μάντα είναι πιο ισχυρός από ποτέ έχοντας τιθασεύει τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας,  που εξαπολύει μία αρχαία και κακόβουλη δύναμη.  Για να τον κατατροπώσει, ο  Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Ορμ, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, με στόχο να συνάψουν μία ανορθόδοξη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να προστατεύσουν το βασίλειο και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman και τον κόσμο από τον αφανισμό.

 

Το καστ επιστρέφει στους ρόλους του, με τον Τζέισον Μομόα να υποδύεται τον Άρθουρ Κέρι/Aquaman, που ψάχνει πώς θα ισορροπήσει ανάμεσα στα καθήκοντα του ως Βασιλιάς της Ατλαντίδας και φρέσκος πατέρας. Ο Πάτρικ Γουίλσον είναι ο Ορμ, ο ετεροθαλής αδελφός του Aquaman και ο άσπονδος εχθρός του, που καλείται να αναλάβει έναν καινούριο ρόλο ως απρόθυμος σύμμαχος του αδελφού του. Η Άμπερ Χερντ είναι η Μίρα, η βασίλισσα της Ατλαντίδας και μητέρα του διαδόχου του θρόνου. Ο ΓιάχιαΑμπντούλΜατίν ΙΙ είναι ο Μπλακ Μάντα, πιο αποφασισμένος από ποτέ να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του καταστρέφοντας τον Aquaman, την οικογένεια του και την Ατλαντίδα. Και η Νικόλ Κίντμαν είναι η Ατλάντα, μία αδίστακτη αρχηγός και μητέρα με καρδιά μαχήτριας. Ο ΝτολφΛούντγκρεν επιστρέφει ως Βασιλιάς Νηρέας και ο Ράνταλ Παρκ ως Δρ. Στίβεν Σιν