Ο INDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ

Ο Harrison Ford επιστρέφει στο ρόλο του θρυλικού ήρωα αρχαιολόγου για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του εμβληματικού franchise – μία μεγάλη κινηματογραφική περιπέτεια γυρισμένη σε όλο τον κόσμο. Συμπρωταγωνιστές του Ford είναι οι Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), Antonio Banderas (“Πόνος και Δόξα”), John Rhys-Davies (“Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού”), Toby Jones (“Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε”), Boyd Holbrook (“Λόγκαν”), Ethann Isidore (“Θανάσιμο Δίδυμο”) και Mads Mikkelsen (“Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ”).

 

Σκηνοθεσία από τον James Mangold (“Κόντρα Σε Όλα,” “Λόγκαν”), σενάριο από τους Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp και James Mangold, παραγωγή από τους Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel, και με τους Steven Spielberg και George Lucas ως executive producers. Ο John Williams, ο οποίος ήταν ο συνθέτης όλων των ταινιών του Indy από το “Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού” του 1981, επιστρέφει και πάλι ως συνθέτης της ταινίας.

 

Σκηνοθεσία: James Mangold

Παίζουν: Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, Ethann Isidore, Mads Mikkelsen

Μουσική: John Williams